Kurczak Faszerowany Serem Greckim
Kurczak faszerowany greckim twarogiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 355 kalorii, 29g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidor, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Serek Nadziewany Wszystko Kurczak, Serek Nadziewany Wszystko Kurczak, oraz Piersi Z Kurczaka Faszerowane Serem Śmietankowym.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Pokrój każdą pierś z kurczaka z jednej strony przez środek poziomo do połowy cala z drugiej strony. Otwórz obie strony i rozłóż je jak otwartą księgę.
W dużej misce wymieszaj ser śmietankowy, ser feta, pomidor, oliwki, cebulę i szpinak. Łyżka mieszanki serowej na 1 stronie każdej otwartej piersi kurczaka. Złóż każdą pierś kurczaka zamkniętą i umieść na kawałku folii aluminiowej.
Piersi kurczaka gotować na rozgrzanym grillu, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, 15 do 20 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).