Kurczak faszerowany Fontiną, Prosciutto i bazylią

Kurczak faszerowany Fontiną, Prosciutto i bazylią
Kurczak nadziewany Fontiną, Prosciutto i bazylią to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 40g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pomidorów winogronowych, świeży ser Pecorino romano, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak faszerowany Prosciutto i Fontiną, Prosciutto i Fontina-nadziewane piersi z kurczaka, oraz Pizzette z Fontiną, pomidorem, bazylią i Prosciutto.

Instrukcje

1
Używając noża, pociąć na bok każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń; nie przecinać aż do końca. Kieszenie przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie doprawiamy Fontiną, prosciutto i liśćmi bazylii. Zamknij kieszenie z kurczaka, wkładając dowolne nadzienie. Funt z pounder mięsa lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
ProsciuttoProsciutto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
W dużej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek, aż się połysk. Doprawić kurczaka solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż złocisty i gotowane przez i ser zaczyna się topić, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Przełożyć na talerze, przykryć luźno i ogrzać.
4
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek na patelni wraz z szalotką i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać pomidory i gotować, podrzucając, aż do ogrzania przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6
Dodać ocet i gotować, aż prawie odparował, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Dodać bulion, doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszy się, o 2 protokół. Łyżka sos pomidorowy na kurczaka i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Uwagi: jedna porcja 270 kalorii, 8 GM tłuszczu całkowitego, 4 GM tłuszczów nasyconych,7 GM węglowodanów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn