Kurczak nadziewany Fontiną, Prosciutto i bazylią to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 40g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pomidorów winogronowych, świeży ser Pecorino romano, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak faszerowany Prosciutto i Fontiną, Prosciutto i Fontina-nadziewane piersi z kurczaka, oraz Pizzette z Fontiną, pomidorem, bazylią i Prosciutto.
Instrukcje
1
Używając noża, pociąć na bok każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń; nie przecinać aż do końca. Kieszenie przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie doprawiamy Fontiną, prosciutto i liśćmi bazylii. Zamknij kieszenie z kurczaka, wkładając dowolne nadzienie. Funt z pounder mięsa lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Prosciutto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ser Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
1 żółty Owocowy Roll-up
2
W dużej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek, aż się połysk. Doprawić kurczaka solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż złocisty i gotowane przez i ser zaczyna się topić, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Przełożyć na talerze, przykryć luźno i ogrzać.
4
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek na patelni wraz z szalotką i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać pomidory i gotować, podrzucając, aż do ogrzania przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6
Dodać ocet i gotować, aż prawie odparował, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Dodać bulion, doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszy się, o 2 protokół. Łyżka sos pomidorowy na kurczaka i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania