Kurczak dla mamy papryka
Papryka z kurczaka mamy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 646 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, kurczaka, skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hiszpański ryż mamy, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy.
Instrukcje
W płytkim naczyniu lub misce, połączyć 1/2 szklanki cztery, przyprawione sól, tymianek i mielony czarny pieprz.
Wymieszać; kawałki kurczaka płaszcz w tej mieszaninie i smażyć w skrócenie na dużej patelni, aż lekko rumiane ze wszystkich stron.
Na kurczaka posypać papryką i solą czosnkową.
Dodać gorącą wodę do patelni i gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół.
Układamy krążki cebuli na kawałkach kurczaka i gotujemy na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut.
Kurczaka, z cebulą na wierzchu, wyjąć na półmisek i odstawić.
W małej misce, wymieszać 2 łyżki mąki z mlekiem i dodać do płynu na patelni. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje.
Wlać zagęszczoną mieszaninę na kurczaka i podawać z gorącym ugotowanym białym ryżem lub makaronem jajecznym, w razie potrzeby.