Kurczak Dijonnaise

Kurczak Dijonnaise
Kurczak Dijonnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka połówek piersi kurczaka, mieszanka majonezu musztardowego dijon, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Kurczak Dijonnaise, Dijonnaise Z Krewetkami, oraz Szparagowy Dijonnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali. W średniej misce wymieszaj mieszankę musztarda-majonez, oliwę z oliwek, sok z cytryny, pieprz cytrynowy, sól i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę na kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
4
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy kurczak nie będzie już różowy i soki będą jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn