Kurczak cytrynowy z wiosennym makaronem warzywnym

Kurczak cytrynowy z wiosennym makaronem warzywnym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 50g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 46 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Mieszanka pean i mieszanki fasoli, cukier caster, imbir korzenny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 97%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również makaron z warzywami, jak zrobić makaron z warzywami / easy Veg noodles, Wiosenna mieszanka warzywna, oraz Stek z jednej patelni i wiosenne warzywa z pikantną musztardą.
Instrukcje
Rozgrzać olej na nieprzywierającej patelni, a następnie smażyć kurczaka przez 5 minut, aż prawie się ugotuje. Napiwek na talerz.
Na patelnię wlać 250 ml wody ze skórką z cytryny i sokiem, cukrem i imbirem. W misce wymieszaj mąkę kukurydzianą z odrobiną wody, aż będzie gładka, a następnie ubijaj na patelni. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, a następnie dodać kurczaka do sosu. Zmniejsz ciepło. Bubble przez kilka minut, aż kurczak jest gotowane i sos zagęszczony.
Tymczasem makaron i warzywa gotujemy razem we wrzącej wodzie przez 4 minuty, a następnie odcedzamy. Wymieszać kurczaka, makaron, warzywa i dymkę; podawać rozsypane orzechami.