Kurczak Curry Miodowo Musztardowy

Kurczak curry Honey Mustard wymaga około 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Jeśli masz masło, piersi z kurczaka, mielony pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kurczak Curry Miodowo Musztardowy, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Crab Hush szczenięta z curry sos miodowo-musztardowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połączyć roztopione masło / margaryna, miód, musztarda, curry i proszek cayenne.
Umieścić piersi z kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i wlać mieszaninę miód / musztarda na kurczaka. Przykryć i umieścić w lodówce. Marynować przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyjąć naczynie z lodówki i piec, przykryty, w nagrzanym piekarniku przez 10 minut.
Zdjąć pokrywę i piec około 10 minut więcej, lub aż zrobić i soki uruchomić jasne (Czas pieczenia będzie zależeć trochę od tego, jak grube piersi z kurczaka są).