Kurczak Buffalo Ze Szpinakiem

Need a danie główne bezglutenowe? Szpinak-Topped Buffalo Chicken może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, mączkę kukurydzianą, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buffalo Chicken-Topped Potatoes, Buffalo Ranch Cole Slaw Topped Chicken Sandwich, oraz Buffalo Chicken faszerowana cukinia z topionym cheddarem, boczkiem i sosem z sera pleśniowego z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Między kawałkami folii lub papieru woskowanego umieść każdą pierś kurczaka gładką stroną w dół; delikatnie Funt płaską stroną młotka do mięsa lub wałka do ciasta, aż do grubości około 1/4 cala.
W płytkim naczyniu, ubij jajko i 2 łyżki sosu Buffalo Wing z trzepaczką. W innym płytkim naczyniu wymieszaj mieszankę Bisquick, mąkę kukurydzianą i włoską przyprawę. Kurczaka zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pokryć mieszanką Bisquick.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować kurczaka w oleju 6 do 10 minut, obracając raz, lub aż złoty brązowy Na zewnątrz i nie różowy w centrum.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać pozostałe Buffalo Wing sauce i francuski dressing. Każdą pierś kurczaka polać 1/4 szklanki szpinaku i 1 łyżką sera.
Skropić każdy z 2 łyżki mieszanki dressing.