Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Marmolady Kumkwatowo-rozmarynowej z kozim serem. Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 3,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, rozmarynu, kumkwatu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem, Marmolada Kumkwatowa, oraz Kumkwat Marmolada MIODOWA.
Instrukcje
1
W rondlu połącz wodę z cukrem i gotuj na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pokrojone kumkwaty, czarny pieprz i gałązkę rozmarynu. Dobrze wymieszać, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż kumkwaty zaczynają stać się przezroczyste i ciecz zmniejszyła się do syropu, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Kumkwat
Szyjki Z Kurczaka
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
3
Po zakończeniu, wyłączyć ogień i wyjąć gałązkę rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
4
Dodać posiekany rozmaryn i dobrze wymieszać. Odstawić i pozostawić do ostygnięcia, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
5
Na każdym kromce tostów rozprowadzić 1 1/2 łyżki koziego sera.