Kulki Z Masła Orzechowego

Kulki Z Masła Orzechowego
Kulki z masłem orzechowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 78 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 128 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz płatki kukurydziane, mleko w proszku, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), Kulki Z Masłem Orzechowym V, oraz Kulki Z Masła Orzechowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać masło orzechowe, miód, i mleko razem w dużej misce do utworzenia bardzo gęstej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MiódMiód
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zwijaj mieszankę w małe kulki o wielkości orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
RolkaRolka
3
Rozwałkuj kulki w zmiażdżonych płatkach kukurydzianych, drobno posiekanych orzechach lub cukrze pudrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
Cukier PuderCukier Puder
OrzechyOrzechy
RolkaRolka
4
Umieścić na woskowanym papierze i przechowywać w lodówce przez 20 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia8
Magazyn