Kulki Z Kiełbasą I
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Kiełbasa Kulki mógłbym być ogromny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 83 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka octu, jajko, mielona kiełbasa wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kulki Z Kiełbasą, Kulki Z Kiełbasą, oraz Kulki Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce do mieszania połącz kiełbasę, jajko, pokruszone krakersy i szałwię. Oddzielić mieszaninę na dwie kulki.
Rozgrzać patelnię na wysokim ogniu i brązowe kulki kiełbasy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Przenieś kulki do pojemnika z pokrywką.
Połączyć ketchup, ocet, brązowy cukier i sos sojowy w małym garnku. Wymieszać podczas podgrzewania sosu.
Niech sos się zagotuje, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować.
Niech sos gotować na wolnym ogniu przez 20 minut przed polania sos na kulki.
Pozostawić do ostygnięcia, następnie przykryć kulki i sos, i przechowywać w lodówce na noc. Podgrzać przed podaniem.