Kulki wołowe z serem

Kulki wołowe z serem
Beef and Cheese Ball może być właśnie tym przepisem bezglutenowym , którego szukałeś. Za 39 centów za porcję otrzymujesz przystawkę dla 10 osób. Jedna porcja zawiera 121 kalorii , 4 g białka i 11 g tłuszczu . Ten przepis podoba się 7 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 5 minut . Ten przepis z Allrecipes wymaga wołowiny, serka śmietankowego, papryki i cebuli. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje ocenę 0% w serwisie Spoonacular . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sweet & Spicy White Cheddar Cheese Ball with Apples & Bacon , Classic Matzo Ball Soup i Ginger Ball Cookies .

Instrukcje

1
W średniej wielkości misce wymieszaj serek śmietankowy, 2/3 wołowiny, cebulę, zieloną paprykę, sos Worcestershire i sok z cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dobrze wymieszaj i uformuj mieszankę w kulkę. Używając odłożonej wołowiny, pokryj resztę kulki wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn