Kulki przyprawowe Ruth Moulton
Kulki przyprawowe Ruth Moulton wymagają około 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 71 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Działa dobrze jako tani hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś sodę oczyszczoną, jajko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 8%, to danie można poprawić. Kulki z nasion lnu Ruth, Sara Moulton ' s Make Ahead sos i wskazówki dotyczące rzeźbienia indyka, oraz Lemoniada z bazylii arbuzowej i książka kucharska {inspirowana Sarą Moulton są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz masło i 1 szklankę cukru w misce miksera elektrycznego. Ubijaj, aż będzie lekka i puszysta, 3 do 5 minut. Ubij jajko i melasę.
Przesiej mąkę, sodę, cynamon, goździki, gałkę muszkatołową, imbir i sól razem na kawałek pergaminu.
Dodaj do mieszanki masła w 2 partiach, ubijając tylko do połączenia. Przykryj folią i schłódź przez 2 do 3 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść pozostałe 1/4 szklanki cukru na talerzu do ciasta. Uformuj ciasto w kulki wielkości orzecha włoskiego i obtocz w cukrze, aby pokryć. Ułóż 2 cale od siebie na natłuszczonych blachach do pieczenia i piecz, aż pękną i wyschną, ale nadal będą miękkie, około 10 minut. Ostudzić na blachach do pieczenia przez 5 minut, a następnie przełożyć do ostygnięcia na ruszcie.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.