Kukurydziany Dip Salsa

Kukurydziany Dip Salsa
Kukurydziany Dip Salsa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 222 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka kukurydzy, śmietana, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 19%. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, oraz Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać salsę, kukurydzę, ser Cheddar, śmietanę i majonez w misce. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn