Kukurydza Ziołowa

Kukurydza Ziołowa
Kukurydza ziołowa może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 12 porcji z 230 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką proszek czosnkowy, wodę, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Ziołowa, Kukurydza Ziołowa, oraz Kukurydza ziołowa na kolbie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz kukurydzę i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-4 minuty lub do miękkości kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odcedź; wymieszaj pozostałe składniki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn