Kukurydza Z Grilla Buffalo
Kukurydza z grilla Buffalo jest bezglutenowe przystawka. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka sera, kłosy kukurydzy, majonez, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Spódnica w stylu Buffalo Steak and Corn, Steki Buffalo z marynowaną sałatką kukurydzianą i gorącym sosem, oraz Zupa kukurydziana z kurczaka Buffalo z serem pleśniowym Gougères dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Podczas grillowania rozgrzewamy majonez, 1/4 szklanki ostrego sosu, ser pleśniowy i 2 łyżki szczypiorku. Odstawić.
Umieść kukurydzę bezpośrednio nad gorącą stroną ognia. Jeśli używasz grilla węglowego, nie otwieraj. Jeśli używasz gazu, przykryj, gdy nie obracasz kukurydzy. Gotuj kukurydzę, obracając co minutę, aż będzie dobrze zwęglona ze wszystkich stron, w sumie około 10 minut.
Przenieść kukurydzę do dużej miski. Posmarować sosem za pomocą łyżki lub pędzla.
Posypać pozostałym ostrym sosem, serem pleśniowym i szczypiorkiem i podawać natychmiast.