Kukurydza Z Grilla
Grillowana kukurydza to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, kłosy kukurydzy, wapna kliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą, oraz Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łuski i jedwabie z 6 kłosów kukurydzy (7 do 8 w.).
Przygotować Grill do bezpośredniego ogrzewania.W przypadku stosowania brykietów węglowych przykryj ognisko pojedynczą, solidną warstwą zapalonych węgli; pozwól im spalić się do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki i zamknij pokrywę na 10 minut. Dostosuj palniki do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.Gdy grill jest średnio gorący (można trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund) połóż kukurydzę na grillu i przekręć uszy w razie potrzeby, aż będą gorące i nakrapiane brązem, 10 do 12 minut.
Kukurydzę natrzeć klinami limonki i posypać solą do smaku.