Kukurydza parmezanowa w kolbie

Kukurydza parmezanowa w kolbie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj kukurydzę Parmezanową na kolbie. Za $1.1 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 206 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka wody, parmezanu, przypraw i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 19%. Podobne przepisy to Kukurydza parmezanowa w kolbie, Kukurydza parmezanowa w kolbie, oraz Kolba kukurydzy z parmezanem.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj masło, ser i włoską przyprawę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Usuń łuski i jedwab z kukurydzy; umieść w płytkim naczyniu nadającym się do kuchenki mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Dodaj wodę. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 7-10 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
4
Odstawić na 5 minut; odcedzić.
5
Posmaruj mieszanką masła; posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn