Kukurydza na kolbie z masłem miętowo-Feta
Przepis kukurydza na kolbie z masłem miętowo-Feta może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 20 minut. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, feta, mięta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kukurydza na kolbie z Fetanem i masłem miętowym, Kukurydza na kolbie z masłem miętowo-feta, oraz Patelnia Orzo z cukinią, kukurydzą, fetą i miętą.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać masło, fetę, miętę i zaokrągloną 1/2 łyżeczki soli.
Kukurydzę ugotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż będzie krucho-miękka, o 3 protokół.
Przenieść szczypcami do mieszaniny masła i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Masło miętowo-feta można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić.