Kukurydza Kubańska
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kubańska kukurydza może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, limonki, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kubańska kukurydza na kolbie, Grillowana kukurydza na kolbie z kubańskim akcentem, oraz Kubańskie kanapki i Kubańskie suwaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Moczyć kukurydzę w łusce, w wodzie przez 1 do 2 godzin.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Ostrożnie obrać łuski, pozostawiając je przymocowane u podstawy i usunąć jedwab.
W średniej misce, połączyć roztopione masło, papryka, chili w proszku, i dobrze doprawić solą i pieprzem. Używając szczotki do ciast, umyj kłosy kukurydzy mieszanką masła i umieść na gorącym grillu.
Należy uważać, aby pozostawić łuski off najgorętszej części grill rack Tak, że nie zaczynają się palić. Grill kukurydza ze wszystkich stron, aż dobrze oznaczone i miękkie, o 10 do 12 protokół.
Posypać startym queso fresco i kolendrą i podawać z limonkami.