Kukurydza Grillowana Czosnkowo-Limonkowa

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Czosnek-Limonka grillowana kukurydza może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skórkę z limonki, kłosy obrane kukurydzą, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z czosnkowym masłem limonkowym, Grillowana kukurydza na kolbie z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija, oraz Grillowana kukurydza na kolbie z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Umieść olej, masło i czosnek w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 30 sekund lub do roztopienia masła; odstawić.
Posmarować kukurydzę sprayem do gotowania. Ułóż kukurydzę na stojaku do grillowania; grill 10 minut lub do czasu zrobienia i lekko rumiane, okazjonalnie obracając.
Wyjąć z grilla; posmarować masłem.