Kukurydza Estragonowa
Estragon kukurydza może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i lacto ovo przepis wegetariański służy 3 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. 64 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, Jeśli za pomocą masła, kukurydza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Zupa Kukurydziana Z Estragonu, Estragon kukurydza na kolbie, oraz Nowojorska Zupa Kukurydziana Z Estragonem.
Instrukcje
Gotować szalotki na maśle: roztopić masło w średniej wielkości rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodaj kukurydzę, sól i likier anyżowy, jeśli używasz (jeśli nie używasz, dodaj 1 łyżkę wody). Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 15-20 minut, aż kukurydza będzie miękka.
Zdjąć z ognia, wymieszać z estragonem.
Dodać pieprz i więcej soli do smaku.