Kukurydza Crusted Jogurt Ryby
Kukurydza Crusted jogurt ryby może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.86 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 1537 kalorii, 161g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki kukurydzianej, filety z tilapii, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 85%. Blue Corn Chip Crusted paluszki rybne z czerwonym pieprzem Coulis, Kukurydziano-Płatkowe Filety Rybne Z Chile-Cilantro Aioli, oraz Filety rybne z płatków kukurydzianych w sosie tatarskim z koperkiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz jogurt z ostrym sosem.
Dodaj filety rybne do marynowania przez 15 minut.
Rybę odcedzić i zalać mąką kukurydzianą.Używaj oleju do smażenia ryb 3-4 minuty z każdej strony.
Podawać z sosem cytrynowym i / lub tatarskim.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.