Kuchnia migdałowo-Morelowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz wyciąg z migdałów, soda oczyszczona, woda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Kuchnia Morelowa babci Zerr, Kuchnia Morelowa babci Zerr, oraz Migdałowa Śliwka Kuchen.
Instrukcje
1
Połącz morele i wrzącą wodę w misce; przykryj i odstaw 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Połącz ponownie nawodnione morele, maślankę i kolejne 5 składników (maślanka poprzez ekstrakt z migdałów). Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez sól) połączyć w misce.