Kuchnia jabłko i jeżyna

Kuchnia jabłko i jeżyna
Apple i Blackberry Kuchen może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Kuchnia jabłko i jeżyna, Apple Kuchen, oraz Apple Kuchen.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 13 na 9-calową patelnię jellyroll
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Wlać 2 1/4 szklanki mąki do miski z solą, cukrem i drożdżami. W innej misce ubić jajka i dodać je, z ekstraktem waniliowym, skórką cytrynową i cynamonem, do letniego mleka. Wymieszaj płynne składniki z suchymi składnikami, aby uzyskać średnio miękkie ciasto, przygotowując je, aby dodać więcej mąki w razie potrzeby. Ogólnie używam około 2 1/3 filiżanek, ale radzę zacząć od mniejszej ilości: po prostu dodaj więcej w razie potrzeby. Pracę w miękkim maśle i ugniatać ręcznie przez około 10 minut lub połowę tego czasu maszynowo. Gdy ciasto będzie gotowe, będzie gładkie i sprężyste: nagle wydaje się pulchne, aby uzyskać błyszczące życie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CynamonCynamon
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Przykryć ręcznikiem kuchennym i pozostawić do podwojenia rozmiaru (od 1 godziny do 1 godziny 15 minut). Lub pozostawić do powolnego wzrostu w zimnym miejscu na noc. Następnie punch w dół i naciśnij do linii pan jellyroll pomiaru 13 przez 9-cali. Możesz myśleć, że nigdy nie będzie rozciągać się do dopasowania, ale będzie, chociaż być może będziesz musiał pozwolić mu odpocząć przez 10 minut lub tak w połowie rozciągnięcia, zwłaszcza jeśli ciasto miało zimny wzrost. Po naciśnięciu na patelnię, pozostaw na 15-20 minut, a następnie umyj mieszankę jajek i śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CiastoCiasto
PunchPunch
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PatelniaPatelnia
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Jabłko obrać, posiekać i wrzucić do miski z jeżynami i skórką z drugiej połowy cytryny. Odstaw miskę na bok na kilka minut, które zajmuje, aby kruszonka polewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Mąkę, zmielone migdały i cynamon włóż do średniej wielkości miski, wymieszaj, aby połączyć, a następnie dodaj zimne, pokrojone w kostkę masło. Korzystając z końcówek palców-wskazujących i środkowych głaszcząc mięsiste poduszki swojej kępkowej (jest to bardzo maślana mieszanka) płatków owsianych. Widelec w cukry i pokrojone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
CynamonCynamon
Płatki OwsianePłatki Owsiane
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Owoce przełożyć na umyte jajkiem ciasto, a następnie posypać kruszonką. Wstawić do piekarnika na 15 minut, następnie schłodzić do 350 stopni F i gotować przez kolejne 20 minut, aż ciasto będzie pęczniejące i złociste na krawędziach i kruszonka jest ustawiona; nie oczekuj, że będzie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
OwoceOwoce
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij z piekarnika i, jeśli możesz, odczekaj 5 minut przed pokrojeniem go w płyty satysfakcjonujące chciwość.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn