Kucharz John ' s Monte Cristo Benedict
Monte Christo Benedict szefa kuchni Johna może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. 475 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jednodniowego chleba, sól koszerna, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Monte Cristo, Monte Cristo, oraz Monte Cristo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Ubić 2 jajka, śmietanę, biały cukier, sól, 1 szczyptę pieprzu cayenne, cynamon i ziele angielskie razem w misce, aż ciasto zostanie dokładnie połączone.
Kłaść kromki chleba na ciasto, po kolei, i niech chleb wchłonąć mieszaninę. Obróć kromki chleba w cieście, aż prawie całe ciasto zostanie wchłonięte, około 10 minut.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, i roztopić masło w gorącej patelni. Kromki chleba gotować na gorącym maśle, aż zbrązowieje, 2 do 3 protokół na stronę.
Przenieść Francuskie plastry tostów na blasze do pieczenia.
Połóż plasterki szynki na gorącej patelni i gotować, aż mięso zacznie brązowieć, o 1 minutę na stronę.
Aby złożyć, umieścić plaster sera Cheddar na plaster tostów francuskich, top z 2 plastrami szynki, i położyć plaster sera Havarti na szynce.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Francuskie kawałki tostów nie są już mokre, ciasto jest ustawione, a ser topi się i zaczął brązowieć, o 20 protokół.
Umieścić kanapki na talerzach i top każdy z 2 jajka w koszulce. Doprawić koszerną solą i szczyptą pieprzu cayenne.