Kubki z nadziewaną papryką wieloziarnistą
Przepis na Wieloziarniste kubki z nadziewaną papryką można przygotować w około 55 minut. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 19 g białka i 3 g tłuszczu. Za 1,9 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 8 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup zieloną cebulę, płatki pieprzu, kaszę bulgur i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 60%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kubki z nadziewaną zieloną papryką, Kubki z nadziewaną papryką Taco i Naleśniki wieloziarniste nadziewane PB&J.
Instrukcje
Paprykę przekrój wzdłuż na pół; usuń łodygi i nasiona. W dużym czajniku gotuj paprykę we wrzącej wodzie przez 3-5 minut. Opłucz w zimnej wodzie i odcedź; odłożyć na bok.
W dużym rondlu smaż indyka, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj 2 szklanki sosu spaghetti, kukurydzę, porzeczki, wino lub bulion, jęczmień, kaszę bulgur, soczewicę, brązowy cukier i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje. Włóż czubatą 1/2 szklanki do każdej filiżanki pieprzu.
Umieść w 13-calowym. x 9 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym. Każdą paprykę posmaruj pozostałym sosem spaghetti; posypać parmezanem.
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do momentu, aż papryka będzie miękka, a nadzienie się rozgrzeje.