Kubki Z Kuskusem Cytrusowym

Kubki Z Kuskusem Cytrusowym
Kubki z kuskusem cytrusowym to bezmleczny i wegetariański hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka mandarynek w syropie, mielonego kminku, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 182 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak wspaniałe. Spróbuj Kuskus Cytrusowy, Kuskus Pieprz Kubki, oraz Kuskus Kubki Sałatkowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Uwaga kucharza: aby upiec migdały, ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F przez 6 do 8 minut, aż lekko się upiecze. Schłodzić całkowicie przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Specjalne wyposażenie: 24-count nonstick mini-muffin pan; 2 1/2-Cal Okrągły cookie cutter
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj 24-stopniową nieprzywierającą patelnię do mini muffinek sprayem do gotowania na oleju roślinnym. Rozwiń Skórki ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej. Za pomocą okrągłej foremki do ciastek o średnicy 2 1/2 cala Wytnij 12 kółek ciasta z każdej skórki. Wciśnij ciasto do przygotowanych kubków na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec do jasnozłotego, 10 minut. Ostudzić całkowicie przed napełnieniem, 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Do sałatki: zagotuj bulion, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kminek w małym rondelku na średnim ogniu. Dodaj kuskus i zdejmij patelnię z ognia. Przykryj patelnię, aż płyn się wchłonie, a kuskus będzie miękki, 5 do 6 minut. Puch kuskus i rozbij wszelkie grudki widelcem. W średniej misce wymieszaj kuskus, mandarynki, migdały i pietruszkę. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkiMandarynki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
( 23)( 23)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
W małej misce wymieszaj olej, sok pomarańczowy, ocet, sól i pieprz, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Sałatkę polać dressingiem i rzucać, aż się pokryje. Przełóż mieszaninę do schłodzonych kubków do ciasta i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn