Kubki z boczkiem i pomidorami

Kubki z boczkiem i pomidorami
Kubki z bekonem i pomidorami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 425 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka boczku, ser szwajcarski, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Kubki Z Boczkiem Pomidorowym, Boczek Asiago Quiche Pomidorowe Kubki, oraz Bite Size boczek i pomidory kubki z bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj mini patelnię na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek w średniej misce do miksowania; dodać posiekanego pomidora, cebulę, ser szwajcarski, majonez i bazylię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4
Herbatniki rozdzielić poziomo na połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
5
Umieść każdą połowę w przygotowanej patelni mini muffin. Każdą połowę biszkoptu napełnij mieszanką boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
6
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn