Kubki z boczkiem i pomidorami

Kubki z boczkiem i pomidorami
Kubki z bekonem i pomidorami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 425 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka boczku, ser szwajcarski, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Kubki Z Boczkiem Pomidorowym, Boczek Asiago Quiche Pomidorowe Kubki, oraz Bite Size boczek i pomidory kubki z bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj mini patelnię na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek w średniej misce do miksowania; dodać posiekanego pomidora, cebulę, ser szwajcarski, majonez i bazylię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Herbatniki rozdzielić poziomo na połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
5
Umieść każdą połowę w przygotowanej patelni mini muffin. Każdą połowę biszkoptu napełnij mieszanką boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
6
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn