Kubki domowe "Reese' s
Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 130 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Przepis ten zachwycił 831 osób. Mieszanka cukru, syrop kukurydziany, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Domowe kubki Reese ' s, Domowe kubki Reese ' s Peanut Butter, oraz Reese ' s frozen ice Cream Cups.
Instrukcje
Wykonać nadzienie: lekko posmarować blachę masłem i odstawić.
Połącz wodę, cukier, syrop kukurydziany lub miód i masło (jeśli używasz) w średnim garnku. Włącz ciepło do medium i użyj odpornej na ciepło szpatułki, aby delikatnie mieszać, aż cukier się rozpuści. Gdy mieszanina zaczyna bąbelkować, zatrzymać mieszanie i niech gotować bez zakłóceń. Gotuj, aż mieszanina ma blady złoty kolor, około 149° na termometrze cukierkowym (termometr przydatny, ale nie konieczny, można ocenić mieszaninę wyłącznie według koloru).Odetnij ogień i wymieszaj orzeszki ziemne łopatką.
Wlej mieszaninę na patelnię i użyj szpatułki, aby rozprowadzić ją tak cienko, jak tylko możesz. Gdy krucha ostygnie całkowicie, przenieś ją na deskę do krojenia i posiekaj grubo nożem. Umieścić posiekane kruche do robota kuchennego i puls, aż kruche został zmielony na małe kawałki masywne. Następnie niech robot działa nieprzerwanie, aż mieszanina zacznie przekształcać się w pastę.Wyłącz procesor, dodaj masło orzechowe, a następnie wymień pokrywkę; procesuj, aż mieszanina będzie jednorodna. Następnie, przy nadal działającym mikserze, powoli skropić wanilią i olejem. Mieszanina powinna być gęstą pastą, ale wystarczająco płynną, aby przecisnąć się przez worek rurowy. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt gęsta, mżnij więcej oleju, łyżkę na raz, aż wystarczająco się rozrzedzi.
Przenieść mieszaninę do worka z ciastem wyposażonego w dużą, gładką końcówkę. Odstawić do czasu potrzebnego.
Przygotuj filiżanki: ułóż 20 wkładek cupcake na blasze do pieczenia, odstaw na bok. Temperować czekoladę, lub kontynuować roztopioną czekoladę zamiast. W obu przypadkach wlać 1/2 uncji czekolady do każdej wkładki cupcake.
Użyj torebki ciasta, aby wymieszać około trzech czwartych uncji nadzienia orzechowego bezpośrednio do środka każdej filiżanki. To zmusi czekoladę od środka i po bokach.
Użyj wilgotnego palca, aby delikatnie wklepać "szczyt" każdego środka masła orzechowego. Top każdy z innym pół uncji czekolady.
Weź arkusz pan w obu rękach delikatnie rap go o blat do poziomu czekolady i usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza.
Jeśli używasz nieskazitelnej czekolady, przechowywać w lodówce masło orzechowe kubki do utwardzenia, o trzydzieści minut. Hartowana czekolada utwardzi się sama w ciągu kilku minut
Po ustawieniu czekolady obierz każdą filiżankę masła orzechowego bez wkładek do babeczek. Przechowywać w szczelnym pojemniku z kawałkiem pergaminu lub papieru woskowanego między każdą warstwą. Będą one przechowywać przez około miesiąc w temperaturze pokojowej lub na czas nieokreślony w lodówce lub zamrażarce. Pamiętaj, że jeśli używasz nieskazitelnej czekolady, musisz przechowywać cukierki w lodówce przez cały czas.
Uwaga: są to fenomenalne pokrojone i zmieszane w domowej roboty zamieć.