Kubki Budyniowe Z Podwójną Czekoladą

Kubki Budyniowe Z Podwójną Czekoladą
Kubki z podwójnym puddingiem czekoladowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wafle waniliowe, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kubki Budyniowe Z Podwójną Czekoladą, Kubki Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Kubki Do Serników Czekoladowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiażdżyć 20 wafli; wymieszać z cukrem i 1 łyżką. masło do dobrze wymieszane. Naciśnij na dno 12 papierowych kubków muffinowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2
Mikrofalówka czekolada i pozostałe masło w mikrofalówce Miski na wysokości 1 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści; łyżka na skorupach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Beat pudding wymieszać i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem; łyżka pół na skórki. Na wierzchu po 1 z pozostałych wafli. Przykryć pozostałą mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Usuń wkładki papierowe. Przed podaniem udekoruj każdą z nich waflem NILLA zanurzonym w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn