Kubański Grillowany Kurczak Z Salsą Fresca

Kubański Grillowany Kurczak Z Salsą Fresca
Przepis kubański Grillowany kurczak z salsą frescan jest gotowy w około 31 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,89 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z mccormick.com ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz jicama, gourmet przepis pole papryka, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać grejpfruta można śledzić to danie główne z Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane marynowane krewetki z salsą Fresca, Tacos Z Kurczakiem + Salsa Fresca, oraz Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn