Kubańska Kanapka
Kubańska kanapka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 919 kalorii, 35g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz Delikatesy pieczona wieprzowina, ser szwajcarski, oliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kanapka Kubańska Z Grilla (Sandwich Cubano), Kubańska Kanapka, oraz Kubańska Kanapka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rodzynki, oliwki, szalotka, ocet i olej w misce robota kuchennego. Puree, aż dobrze połączone.
Przenieść mieszaninę oliwek do miski, przykryć folią i odstawić na co najmniej 1 godzinę lub do 2 dni przed użyciem.
Otwórz chleb jak książkę i rozłóż z każdej strony majonezem i musztardą.
Na 1 stronie rolady ułożyć 2 plastry szynki i 2 plastry pieczonej wieprzowiny. Wierzch z 2 plastrami sera.
Na ser rozprowadzić 1 do 2 łyżek oliwkowo-rodzynkowych. Przynieś szczyty i dna kanapki razem.
Owinąć 4 cegły w folię aluminiową i umieścić w piekarniku 500 stopni F na 15 minut.
Roztopić masło na dużej patelni lub patelni na średnim ogniu (jeśli patelnia nie jest wystarczająco duża, może trzeba gotować kanapki w 2 partiach).
Umieść kanapki na patelni i naciśnij w dół z gorących cegieł 3 do 5 minut, aż ser topi się i chleb jest płaski i rumiane.