Krówka Z Ajerkoniakiem

Krówka Z Ajerkoniakiem
Krówka z ajerkoniakiem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 102 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka migdałów, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krówka Z Ajerkoniakiem, Krówka Z Ajerkoniakiem, oraz Krówka Z Ajerkoniakiem.

Instrukcje

1
Linia A 9 x 13 calowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Spryskaj spód i boki dużego rondla sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Ogrzać ajerkoniak i cukier na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia toczenia, stale mieszając drewnianą łyżką. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Złóż pianki, cynamon i gałkę muszkatołową. Powrót do wrzenia na 6 minut, stale mieszając. Gdy mieszanina się zagotuje, stanie się brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Zdjąć z ognia i szybko wymieszać z masłem, białą czekoladą i migdałami. Mieszać, aż dobrze wymieszane i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Szybko wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Schłodzić w temperaturze pokojowej.
8
Zdjąć z patelni, zdjąć folię i pokroić w kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn