Krówka Z Ajerkoniakiem
Krówka z ajerkoniakiem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 102 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka migdałów, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krówka Z Ajerkoniakiem, Krówka Z Ajerkoniakiem, oraz Krówka Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Linia A 9 x 13 calowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową i odstawić.
Spryskaj spód i boki dużego rondla sprayem do gotowania.
Ogrzać ajerkoniak i cukier na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia toczenia, stale mieszając drewnianą łyżką. Gotować przez 2 minuty.
Złóż pianki, cynamon i gałkę muszkatołową. Powrót do wrzenia na 6 minut, stale mieszając. Gdy mieszanina się zagotuje, stanie się brązowa.
Zdjąć z ognia i szybko wymieszać z masłem, białą czekoladą i migdałami. Mieszać, aż dobrze wymieszane i błyszczące.
Szybko wlać do przygotowanej patelni.
Schłodzić w temperaturze pokojowej.
Zdjąć z patelni, zdjąć folię i pokroić w kwadraty.