Krówka Miętowa
Miętowa Krówka to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz Nestle® toll house ® półsłodkie kęsy czekoladowe, Nestle® carnation® odparowane mleko, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Krówka Miętowa, Krówka Miętowa, oraz Ciasto Miętowo-Krówkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-calowa-kwadratowa patelnia do pieczenia z folią.
Połącz cukier, odparowane mleko, masło i sól w średnim, ciężkim rondlu. Doprowadzić do pełnego wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, przez 4 do 5 minut.
Wymieszaj pianki, kęsy, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z mięty pieprzowej. Energicznie mieszać przez 1 minutę lub do momentu rozpuszczenia pianek.
Wlać do przygotowanej patelni do pieczenia; ostudzić przez 1 minutę. Wierzch z cukierkami, lekko wciskając. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do firmy. Podnieś z patelni; usuń folię.