Krótkie Kanapki Z Serem Żeberkowym

Krótkie Kanapki Z Serem Żeberkowym
Krótkie kanapki z serem Żeberkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 682 kalorie, 27g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wołowe, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krótkie Kanapki Z Serem Żeberkowym, Trzy Kanapki Z Serem, oraz Kanapki Z Serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Chleb kroimy na pół wzdłuż i ponownie w poprzek. Wydrążać szczyty i dna chleba, pozostawiając skorupę grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Ułóż połówki chleba na blasze do pieczenia, pokrój boki do góry. Broil 1 1/2 protokół lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Połącz mleko, mąkę i musztardę w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal, mieszając trzepaczką. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 1/2 minuty lub do zgęstnienia, mieszając co 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej; dodać 1/8 łyżeczki soli i sera, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
6
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj cebulę, czosnek, papryka, i 1/8 łyżeczka soli; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
9
Usuń mieszankę cebuli z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj wołowinę, Pozostałe 1/8 łyżeczka soli, i czarny pieprz na patelnię; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Mieszankę wołową podzielić równomiernie między dolną połówkę chleba; wierzch z mieszanką cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CebulaCebula
WołowinaWołowina
13
Mżawka sos serowy równomiernie na kanapki. Wierzch z połówkami chleba; każdą kanapkę pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
ChlebChleb

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn