Królik w Riesling z zimowymi warzywami i świeżymi ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj królika w Riesling z zimowymi warzywami i świeżymi ziołami. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Na 5,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Creme fraïche, szalotkę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Miękkie Pieczone Zimowe Warzywa Z Ziołami, Prosty łosoś ze świeżymi ziołami i warzywami, oraz Świeży papier ryżowy (wiosna/lato) rolki w / Zioła i warzywa w.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita (175 stopni Celsjusza).Roztopić masło na patelni na umiarkowanym płomieniu, aż pieni się. Wrzucić szalotki, smażenia, aż uwolnią swoje perfumy i włączyć półprzezroczyste. Brązowe kawałki królika w maśle i szalotki, około dwóch minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Królicze
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Przenieś królika do glinianego piekarnika lub holenderskiego piekarnika, a następnie wrzuć marchew, rzep i seler na patelnię, smażąc do pachnącego, około pięciu lub sześciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rzepa
Cały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieś warzywa do glinianego piekarnika lub holenderskiego piekarnika z rumianymi kawałkami królika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Królicze
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Wlać wino do glinianego piekarnika lub holenderskiego piekarnika, następnie przykryć i piec w temperaturze 350 Stopni Fahrenheita (175 stopni Celsjusza) przez dwie i pół godziny.
Zdjąć pokrywkę, wymieszać z groszkiem. Wymień pokrywkę i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe trzydzieści minut.Po ugotowaniu królika wyjmij go z piekarnika i wymieszaj z posiekanymi ziołami i świeżą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Królik
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone