Królik Agnolotti z rozmarynem i kurczakiem Brodo

Królik Agnolotti z rozmarynem i kurczakiem Brodo
Królik Agnolotti z rozmarynem i kurczakiem Brodo jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1143 kalorie, 95g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 7,62 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, świeżo parmezan, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragu z królika wolno duszonego W. ciecierzyca, rozmaryn i czosnek, Tortellini W Brodo, oraz Tortellini W Brodo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni. Opłucz nogi królika pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KrólikaNoga Królika
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieścić nogi w dużym holenderskim piekarniku w jednej warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodać tyle oliwy z oliwek, aby pokryć przez 1/4 cala. Top z pergaminu okrągły papier, i umieścić bezpośrednio na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Przenieść do piekarnika i gotować do mięsa, jeśli spadnie z kości, o 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszpinak pakowany dla niemowlątszpinak pakowany dla niemowląt4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt dużych krewetek, obranych i pozbawionych żyłek, z usuniętymi ogonkami1 funt dużych krewetek, obranych i pozbawionych żyłek, z usuniętymi ogonkami1porcja startego parmezanu3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala1marchewka pokrojona na kawałki o średnicy 1 cmmarchewka pokrojona na kawałki o średnicy 1 cm1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany korzeń seleradrobno posiekany korzeń selera1korzeń selera naciowego, pokrojony na 1-calowe kawałkikorzeń selera naciowego, pokrojony na 1-calowe kawałki4Średnia żółta cebula, posiekanabulion z kurczaka lub wodabulion z kurczaka lub woda1kilogramykolosalne krewetki z ogonami, obrane i oczyszczonekolosalne krewetki z ogonami, obrane i oczyszczone3Spód: okruszki z herbatników grahamsól gruboziarnistasól gruboziarnista6krewetki i żyłkiSól gruboziarnistaSól gruboziarnista6krewetki i żyłkiGruba sól i świeżo zmielony czarny pieprzGruba sól i świeżo zmielony czarny pieprz1łyżka czerwony ocet winnyDodatkowe kandyzowane wiśnieDodatkowe kandyzowane wiśnie4gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży4gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone1Głowaczosnek, połówkaczosnek, połówka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreobardzo drobno posiekany czosnekbardzo drobno posiekany czosnek1porcja startego parmezanuser mascarponeser mascarpone6krewetki i żyłkiOliwa z oliwekOliwa z oliwek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo Ogolony parmezanświeżo Ogolony parmezan1porcja startego parmezanuświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan1porcja startego parmezanuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki2warzywo (np. szpinak)posiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki2pasternak obrany i pokrojony na 1/2 calapasternak obrany i pokrojony na 1/2 cala6krewetki i żyłkiCiasto MakaronoweCiasto Makaronowe6krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz1kilogramykrólików), nogi usuniętekrólików), nogi usunięte1porcja startego parmezanubardzo drobno posiekany rozmarynbardzo drobno posiekany rozmaryn1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany rozmarynposiekany rozmaryn6krewetki i żyłkiSól morskaSól morska2Spód: okruszki z herbatników grahamszalotka mielonaszalotka mielona3Spód: okruszki z herbatników grahambardzo drobno posiekana szalotkabardzo drobno posiekana szalotka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn