Królik Agnolotti z rozmarynem i kurczakiem Brodo

Królik Agnolotti z rozmarynem i kurczakiem Brodo
Królik Agnolotti z rozmarynem i kurczakiem Brodo jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1143 kalorie, 95g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 7,62 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, świeżo parmezan, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragu z królika wolno duszonego W. ciecierzyca, rozmaryn i czosnek, Tortellini W Brodo, oraz Tortellini W Brodo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni. Opłucz nogi królika pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KrólikaNoga Królika
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić nogi w dużym holenderskim piekarniku w jednej warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodać tyle oliwy z oliwek, aby pokryć przez 1/4 cala. Top z pergaminu okrągły papier, i umieścić bezpośrednio na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść do piekarnika i gotować do mięsa, jeśli spadnie z kości, o 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszpinak pakowany dla niemowlątszpinak pakowany dla niemowląt4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt dużych krewetek, obranych i pozbawionych żyłek, z usuniętymi ogonkami1 funt dużych krewetek, obranych i pozbawionych żyłek, z usuniętymi ogonkami11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1marchewka pokrojona na kawałki o średnicy 1 cmmarchewka pokrojona na kawałki o średnicy 1 cm1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany korzeń seleradrobno posiekany korzeń selera1korzeń selera naciowego, pokrojony na 1-calowe kawałkikorzeń selera naciowego, pokrojony na 1-calowe kawałki4Średnia żółta cebula, posiekanabulion z kurczaka lub wodabulion z kurczaka lub woda1kilogramykolosalne krewetki z ogonami, obrane i oczyszczonekolosalne krewetki z ogonami, obrane i oczyszczone32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusól gruboziarnistasól gruboziarnista6krewetki i żyłkiSól gruboziarnistaSól gruboziarnista6krewetki i żyłkiGruba sól i świeżo zmielony czarny pieprzGruba sól i świeżo zmielony czarny pieprz1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy4gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży4gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone1Głowaczosnek, połówkaczosnek, połówka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreobardzo drobno posiekany czosnekbardzo drobno posiekany czosnek11 łyżka suszonego oreganoser mascarponeser mascarpone6krewetki i żyłkiOliwa z oliwekOliwa z oliwek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo Ogolony parmezanświeżo Ogolony parmezan11 łyżka suszonego oreganoświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan11 łyżka suszonego oreganoposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki2Batoniki toffi Heathposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki2pasternak obrany i pokrojony na 1/2 calapasternak obrany i pokrojony na 1/2 cala6krewetki i żyłkiCiasto MakaronoweCiasto Makaronowe6krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz1kilogramykrólików), nogi usuniętekrólików), nogi usunięte11 łyżka suszonego oreganobardzo drobno posiekany rozmarynbardzo drobno posiekany rozmaryn1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany rozmarynposiekany rozmaryn6krewetki i żyłkiSól morskaSól morska22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuszalotka mielonaszalotka mielona32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzubardzo drobno posiekana szalotkabardzo drobno posiekana szalotka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn