Kruszonka z jabłka, gruszki i orzecha włoskiego
Jeśli masz o 1 godzina do spędzenia w kuchni, jabłko, gruszka & orzech crumble może być wielki lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru muscovado, gruszka, orzech pack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gruszka i jabłko Crumble, Gruszka Jabłko & Pistacja Crumble, oraz Ciasto Gruszkowo-Jabłkowe Z Kruszonką.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
W rondlu umieść posiekane jabłka, skórkę z cytryny, rozmaryn, jeśli używasz, i cukier.
Dodać sok z cytryny i gotować przez 3-4 min. Włożyć gruszki i gotować jeszcze 2-3 minuty, aż owoce zaczną mięknąć. Łyżkę owoców i soków do 1,7 litrowego miseczki budyniowej i lekko spłaszczyć.
Na kruszonkę drobno posiekaj połowę orzechów włoskich w robocie kuchennym, aż do uzyskania konsystencji zmielonych migdałów.
Dodaj mąkę, masło i cukier i kontynuuj blitz do grubej lub drobnej mieszanki kruszonki, w zależności od tego, co wolisz.
Z grubsza złamać pozostałe orzechy włoskie palcami i wymieszać z kruszonką. Rozsypać kruszonkę na wierzchu owoców i piec przez 20-25 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Podawać na ciepło z kremem lub kremem.