Kruszonka jabłkowo-malinowa z polewą Owsiano-orzechową
Kruszonka jabłko-Malina z polewą Owsiano-orzechową może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś pieczenia jabłka, mąka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klon-Szarlotka z kruszonką orzechową, Galette jabłkowa z kruszonką, oraz Malina Galette z polewą orzechową Struesel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia lub osiem 6-uncji ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zrobić nadzienie: Jabłka obrać i pokroić w 3/4-calowe kawałki. Wymieszać z malinami, cukier granulowany, mąka, wanilia, gałka muszkatołowa, cynamon i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania