Kruszonka jabłkowo-malinowa z polewą Owsiano-orzechową
Kruszonka jabłko-Malina z polewą Owsiano-orzechową może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś pieczenia jabłka, mąka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klon-Szarlotka z kruszonką orzechową, Galette jabłkowa z kruszonką, oraz Malina Galette z polewą orzechową Struesel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia lub osiem 6-uncji ramekins.
W misce ubić owies, mąkę, brązowy cukier i sól. Wymieszać z orzechami włoskimi. Pracę w maśle palcami, aż równomiernie nawilżony.
Zrobić nadzienie: Jabłka obrać i pokroić w 3/4-calowe kawałki. Wymieszać z malinami, cukier granulowany, mąka, wanilia, gałka muszkatołowa, cynamon i sól w dużej misce.
Przelać nadzienie do przygotowanego naczynia lub ramekin i kropki z 2 łyżkami masła. Wycisnąć garści mieszanki kruszonki i rozsypać na wierzchu owocu.
Piec na złoty i bąbelkowy, 40 do 45 protokół.
Odstawić na 10 minut przed podaniem. Top z bitą śmietaną lub lodami, w razie potrzeby.