Krumkake
Need a wegetariańska przystawka? Krumkake może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 72 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 36 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krumkake I, oraz Krumkake Z Bitą Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać żelazo krumkake na średnim i wysokim ogniu na najmniejszej jednostce powierzchniowej zasięgu elektrycznego lub gazowego (w przypadku żelazek elektrycznych postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta). Ubić wszystkie składniki, aż będą gładkie. Przetestuj żelazo z kilkoma kroplami wody; jeśli pełzają wokół, żelazo ma prawidłową temperaturę.
Lekko szczotkować wewnątrz górnej i dolnej części żelaza ze skracaniem lub olejem roślinnym. Upuść 1/2 łyżki ciasta na żelazko; Zamknij delikatnie. Gotować około 15 sekund z każdej strony lub do jasnego złotego koloru. Utrzymuj żelazo na ogniu przez cały czas.
Usuń ciasteczka nożem. Natychmiast zwiń ciastko wokół wałka lub uchwytu dużej drewnianej łyżki. Cool on wire rack.