Kruche Ciasto Z Brązowym Cukrem I Orzechami Pekan
Brązowy cukier-Pekan Shortbread jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 32. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, skrobia kukurydziana, woda z lodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kruche Ciasto Orzechowe Z Brązowym Cukrem, Brązowy Cukier Kruchy, oraz Brązowy Cukier Kruchy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i 3 kolejne składniki połączyć (przez sól), dobrze mieszając trzepaczką.
W średniej misce umieścić masło i brązowy cukier; ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania lekkiego i puszystego (około 1 minuty). Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki, ubijając z niską prędkością. (
Mieszanina pojawi się kruchy.)
Posypać wodą z lodu na mieszaninę mąki; pokonać z niską prędkością tylko do połączenia. Uformuj ciasto na 2 (6-calowe) kłody; owiń każdą kłód w folię. Chill 1 godzinę lub do bardzo firmy.
Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia. Rozpakuj ciasto; pokrój każdą kłódkę na 16 plastrów za pomocą ząbkowanego noża.
Umieścić kółka ciasta 1 cal od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Wierzch posypać równomiernie cukrem turbinado, delikatnie wciskając w ciasto.
Piec w 350 przez 18 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z blach do pieczenia; ostudzić na stojaku z drutu.