Kruche Ciasto Żurawinowe

Kruche Ciasto Żurawinowe
Chleb żurawinowy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 61 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cukru cukierniczego, ekstraktu waniliowego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kruche Ciasto Żurawinowe, Kruche Ciasto Żurawinowe, oraz Kruche Ciasto Żurawinowo-Pomarańczowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163° ze stojakiem w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Połączyć masło w temperaturze pokojowej, cukier cukierniczy, wanilia, mąka i sól w dużej misce. Ubić drewnianą łyżką, aż do połączenia, ale nie za kremowego. Wymieszaj suszoną żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Pat ciasto do 8 inc kwadratowych pieczenia patelni kształt ciasta na duży kwadrat, a następnie włączyć go na deskę do krojenia. Wykonaj równoległe cięcia, aby utworzyć długie paski o szerokości 1 cala, a następnie pokrój każdy z tych pasków na pół w poprzek, aby wyprodukować szesnaście do osiemnastu ciastek w przybliżeniu 1 na 4 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Przełożyć na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec, aż dopiero zacznie się złoty na dnie, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Umieść patelnię na stojaku chłodzącym, aż ostygnie wystarczająco, aby dotknąć, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podczas gdy ciasteczka pieczenia cięcia czekolady na małe kawałki (1/4 cala lub mniejsze). Napełnij małą patelnię z sosem 1" wody i podgrzewaj do gotowania na wolnym ogniu (nie wrzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
8
Umieść kawałki czekolady w małej misce ze stali nierdzewnej i umieść miskę na patelni z sosem z gotującą się wodą. Cierpliwości:) i poczekaj, aż czekolada prawie się nie rozpuści (wygląda na lepką na brzegach). Używając gumowej szpatułki, delikatnie mieszaj czekoladę, aż pojawi się stopiona z kawałkami jeszcze w niej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Wyjmij miskę z patelni i umieść ją na ręczniku papierowym, aby wchłonąć wodę / kondensację na dnie miski, aby woda nie przerodziła się w czekoladę. Nadal mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Powinien wydawać się błyszczący, a nie ziarnisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wlać czekoladę do woreczka ziplock i wyciąć bardzo mały kawałek z rogu torby i wycisnąć czekoladę na schłodzonych ciasteczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn