Kruche Ciasteczka Czekoladowo-Wstążkowe Espresso

Kruche Ciasteczka Czekoladowo-Wstążkowe Espresso
Chrupiące czekoladowo-wstążkowe ciasteczka Espresso mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś grubo do ziaren kawy espresso pokrytych czekoladą, migdałów, masła i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mrs. Fields Blue Ribbon Chocolate Chip Cookies, Mrs. Fields Blue Ribbon Chocolate Chip Cookies, oraz Czekoladowe Ciasteczka Espresso.

Instrukcje

1
Dno i boki patelni bochenkowej 9x5 cali z folią. W dużej misce wymieszaj ciastka, mąkę, masło, ekstrakt migdałowy i jajko, aż do miękkiego ciasta. Podziel ciasto na pół; umieść połowę ciasta w innej misce. Roztopioną czekoladę wymieszać na połowę ciasta. Do pozostałej połowy ciasta wymieszaj ziarna espresso i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Ziarna EspressoZiarna Espresso
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mocno wcisnąć połowę ciasta czekoladowego równomiernie na dnie patelni bochenkowej. Równomiernie nacisnąć połowę ciasta espresso na ciasto czekoladowe na patelni. Powtórz z pozostałym ciastem czekoladowym i ciastem espresso. Fold folia na ciasto na pokrycie. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć ciasto z patelni; rozpakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść ciasto na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Ciasto pokroić w poprzek na 4 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Pokrój każdy kawałek w poprzek na plastry 1/4 cala. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść plasterki w odległości 2 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec 9 do 10 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn