Wołowina z czarnej fasoli z zieloną fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,39 zł za porcję. Jeśli masz pieprz, ryż, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Sosem Czosnkowym Z Czarnej Fasoli, Czarna fasola i Wołowina Chili z zieloną kwaśną śmietaną, oraz Wołowina i czarna fasola Chili z zieloną cebulą kukurydziane ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój stek z ziarnem na plastry o grubości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Pokroić plastry po przekątnej w cienkie paski.
3
Połączyć stek i skrobia kukurydziana przez sake w dużej misce; wymieszać do herbu. Przykryć i marynować w lodówce 20 minut.