Krokiety Krabowe
Jeśli 28 centów za porcję spada w budżecie, krokiety krabowe mogą być spektakularne pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Mieszanka soli koszernej, jajka, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krokiety Z Ciasta Krabowego, Krokiety Krabowe Cajun, oraz Krokiety z krewetkami i krabami Cindy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż cebulę na maśle na średniej patelni na dużym ogniu, aż zmięknie, 1 minutę.
Przełożyć do dużej miski.
Dodaj musztardę, czosnek w proszku, sól, Krab, 1 jajko i 1/4 szklanki panko i mieszaj do wymieszania.
Uformuj mieszaninę na 8 kulek i ustaw je na naoliwionej blasze do pieczenia.
Pozostałe jajka ubić z 2 łyżkami. woda na małym talerzu. Umieścić pozostałe 1/2 szklanki panko na innym talerzu. Kulki zanurz w jajku, a następnie zwiń w panko.
W międzyczasie wlej olej do średniego garnka, włóż termometr do głębokiego smażenia i podgrzej na dużym ogniu do 35
Gotować 3 lub 4 kulki w oleju na raz, obracając często, aż średnio brązowy, 4 minuty.
Przenieś krokiety Na Ręczniki papierowe.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Stonestreet Estate Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.