Krewetki z pesto z karczocha
Krewetki z pesto z karczocha to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka karczochy, krewetki jumbo, ser Pecorino romano, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, Pesto Z Karczocha, oraz Pesto Z Karczocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przyciąć karczoch, dodaj sok z połowy cytryny do dużej miski zimnej wody.
Odetnij łodygę karczocha; przetrzyj ściętą powierzchnię drugą połową cytryny. Obrać wszystkie liście.
Odetnij jeden cal karczocha. Za pomocą łyżki z ząbkowaną krawędzią zeskrobać włóknisty dławik od środka. Przetrzyj karczoch cytryną i wrzuć do cytrynowej wody.
Karczochy pokroić na ćwiartki.
Połącz karczoch serca, bazylia i czosnek w procesorze.
Dodać olej i zmiksować na gładką masę.
Wymieszać w serach. Pesto z karczocha przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Umieścić pesto na środku talerza. Surround z krewetek i służyć.