Krewetki Z Masłem Czosnkowym

Krewetki Z Masłem Czosnkowym
Garlic Butterflied Shrimp może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 282 kalorie, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, sól i pieprz, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Butterflied Shrimp Rockefeller, Smażone Maślane Krewetki, oraz Pieczone Krewetki Z Masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz krewetki, a następnie obetnij je z tyłu, od szyi do ogona, prawie do końca. Wyciągnąć i wyrzucić żyły. Krewetki opłukać i położyć otwarte, Wyciąć Boki w dół, naciskając delikatnie, aby spłaszczyć. Dla łatwiejszej obsługi i trzymać krewetki płasko, uruchomić cienkie metalowe szaszłyki, w parach równoległych, poprzecznie przez skorupiaki, wypełniając szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
W 6-do 8-calowej patelni na małym ogniu, mieszać masło i czosnek od czasu do czasu, aż masło topi się, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać lub pędzla krewetki z 2/3 szklanki mieszanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Połóż krewetki, rozprowadzić otwarte, na grillu na solidnym łóżku gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (można trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając raz, aż krewetki są nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w najgrubszej części (wyciąć do testu), 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przełożyć na talerz jako ugotowany.
7
Ciepłe pozostałe masło czosnkowe i łyżka nad krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
8
Dodać sól i pieprz do smaku. Wyciśnij limonkę na krewetki do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn