Krewetki panierowane w sosie miodowo-musztardowym
Panierowane krewetki z sosem miodowo-musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 139 kalorii, 19g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka miodu, musztarda Dijon pełnoziarniste, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Kotlety panierowane z orzecha włoskiego z sosem miodowo-musztardowym, Kurczak Panierowany Miodowo-Musztardowy, oraz Krewetki Sezamowe Z Sosem Miodowo-Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować krewetki, pokryć blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Umieść gotową patelnię w piekarniku 400 na 10 minut.
Połącz panko, 1/4 łyżeczki czosnku w proszku, cebulę w proszku i sól w płytkim naczyniu, mieszając trzepaczką.
Umieścić białko jaja w innym płytkim naczyniu. Krewetki Dip w białku jaja, i pogłębiania w mieszaninie panko.
Umieścić na rozgrzanej blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 10 minut lub do końca.
Aby przygotować sos, połączyć musztardę i pozostałe składniki.
SOS podawać z krewetkami.