Krewetki Napoleony
Shrimp Napoleons może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis jest dla 36 osób i kosztuje 53 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii , 5 g białka i 7 g tłuszczu . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką musztardę dijon, sos worcestershire, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz go zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Podobne przepisy obejmują Garlic And Shrimp Pasta Toss , Asian Shrimp Stir-Fry i Adobo, Garlic Barbecued Shrimp .
Instrukcje
Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem pergaminowym. Rozłóż jedną blachę ciasta francuskiego na lekko oprószonej mąką powierzchni.
Potnij arkusz na dziewięć kwadratów o boku około 3 cali.
Przekrój każdy kwadrat na pół, aby uzyskać 18 prostokątów.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym ciastem francuskim.
Piec w temperaturze 425° przez 12–15 minut lub do momentu, aż ciasto napęcznieje i nabierze złotego koloru.
Wyjąć na kratkę i odstawić do ostygnięcia.
W małej misce ubij serek śmietankowy, cebulę, musztardę i sos Worcestershire, aż dobrze się połączą. Wymieszaj z krewetkami, marchewką i boczkiem.
Aby złożyć ciasto, przekrój każde ciasto widelcem na pół w poziomie.
Rozłóż zaokrągloną łyżkę stołową mieszanki serka śmietankowego na dolnych połówkach; zastąp wierzchy. Schłodź w lodówce do momentu podania.